Un miliard de lei, pentru salarizarea din sistemul sanitar. Dar când? Rezolvarea problemelor lăsate în seama medicilor

106
Un miliard de lei, pentru salarizarea din sistemul sanitar. Dar când? Rezolvarea problemelor lăsate în seama medicilor - shopdoctorhow-1469800823.jpg

Articole de la același autor

Miniștrii Sănătății și Muncii, Vlad Voiculescu și Dragoș Pîslaru, au avut, ieri, o întrevedere cu reprezentanți ai mai multor sindicate din Sănătate în ceea ce privește reglementarea gărzilor suplimentare.

Cei doi miniștri au transmis partenerilor de dialog social un mesaj clar de recunoaștere a faptului că există un spațiu de ameliorare în acest domeniu și că ambele ministere sunt complet deschise în ceea ce privește căutarea unor soluții în acest sens. Pe lângă cele convenite ieri, discuțiile vor continua cu toți reprezentanții sindicali. Ameliorările din sistemul sanitar nu aparțin nici miniștrilor, nici sindicatelor, ci tuturor medicilor din România și, bineînțeles, pacienților.

Miniștrii Muncii și Sănătății apreciază în mod deosebit discuțiile constructive avute ieri, în sensul în care reprezentanții sindicali au manifestat înțelegere față de constrângerile bugetare existente, mai ales în urma alocării suplimentare a unui miliard de lei pentru salarizarea din sistemul sanitar odată cu intrarea in vigoare a OUG 20 / 2016.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.073 secunde