Un chirurg de la Floreasca vrea să fie șef în Spitalul Județean Constanța

2406
Un chirurg de la Floreasca vrea să fie șef în Spitalul Județean Constanța - 10407fa0ad009ad32a94772cb1bccf00.jpg
Conducerea Spitalului Județean Constanța a anunțat că, în zilele de 28 și 29 aprilie, se va desfășura examenul pentru ocuparea funcției de medic - șef al Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară. Singurul care și-a depus candidatura este dr. Marius Militaru, medic primar chirurg în chirurgie vasculară și cardiovasculară. Specialistul lucrează în prezent la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. "Comisia de examinare va fi formată din mai mulți medici, inclusiv din București și sperăm că dr. Militaru va lua examenul pentru a avea și noi un om cu experiență pe această funcție", a afirmat dr. Dan Căpățână, managerul spitalului, referindu-se și la faptul că medicul ar fi făcut un stagiu de specializare în Germania.
Menționăm că dr. Militaru are 47 de ani, este membru fondator al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară și a primit premiul Fundației Spitalului de Urgență București (1998) și premiul de excelență pentru primul transplant cardiac din România (1999).
Reamintim că funcția pentru care și-a depus candidatura a fost deținută de dr. Mircea Pătruț, destituit de conducerea spitalului în urma depistării unor nereguli privind modul cum a manageriat secția.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2494 secunde