Uleiul de măsline previne formarea cheagurilor de sânge
Consumul de mâncare gătită cu ulei de măsline ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, relevă un studiu spaniol. Uleiul conține fenoli, substanțe care aduc beneficii sistemului circulator și inimii.
La studiu au participat două grupuri de 21 de persoane care aveau un nivel de colesterol ridicat. Un grup a consumat ulei de măsline normal, iar celălalt a consumat ulei de măsline din care au fost extrași fenolii.
În urma studiului, s-a constatat că cei din primul grup erau cu mult mai puțin predispuși la a dezvolta cheaguri de sânge, iar nivelul colesterolului le scăzuse.
Consumul de mâncare gătită cu ulei de măsline ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, relevă un studiu spaniol. Uleiul conține fenoli, substanțe care aduc beneficii sistemului circulator și inimii.
La studiu au participat două grupuri de 21 de persoane care aveau un nivel de colesterol ridicat. Un grup a consumat ulei de măsline normal, iar celălalt a consumat ulei de măsline din care au fost extrași fenolii.
În urma studiului, s-a constatat că cei din primul grup erau cu mult mai puțin predispuși la a dezvolta cheaguri de sânge, iar nivelul colesterolului le scăzuse.
La studiu au participat două grupuri de 21 de persoane care aveau un nivel de colesterol ridicat. Un grup a consumat ulei de măsline normal, iar celălalt a consumat ulei de măsline din care au fost extrași fenolii.
În urma studiului, s-a constatat că cei din primul grup erau cu mult mai puțin predispuși la a dezvolta cheaguri de sânge, iar nivelul colesterolului le scăzuse.
Consumul de mâncare gătită cu ulei de măsline ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, relevă un studiu spaniol. Uleiul conține fenoli, substanțe care aduc beneficii sistemului circulator și inimii.
La studiu au participat două grupuri de 21 de persoane care aveau un nivel de colesterol ridicat. Un grup a consumat ulei de măsline normal, iar celălalt a consumat ulei de măsline din care au fost extrași fenolii.
În urma studiului, s-a constatat că cei din primul grup erau cu mult mai puțin predispuși la a dezvolta cheaguri de sânge, iar nivelul colesterolului le scăzuse.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!