Gafă incredibilă la Spitalul Județean Constanța

Ucis de medici, înviat de familie. Pacient în viață, declarat mort, iar rudele chemate să ridice trupul

5531
Ucis de medici, înviat de familie. Pacient în viață, declarat mort, iar rudele chemate să ridice trupul - pacientspital-1487695663.jpg

Articole de la același autor

Situație revoltătoare în Spitalul Județean Constanța. Fișa unui pacient decedat week-end-ul trecut a fost încurcată cu cea a unui bărbat în viață, iar familiei celui din urmă i s-a comunicat decesul. 


Aflând tragica veste și luând informația de bună, rudele s-au pregătit de înmormântare, cumpărând toate cele necesare unui astfel de eveniment. La începutul săptămânii, însă, acestea s-au confruntat cu o surpriză de mari proporții: mortul nu era al lor, ruda lor fiind în continuare internată în spital, iar mortul era de fapt colegul de salon. 


Managerul unității sanitare, dr. Cătălin Grasa a declarat că au demarat deja două anchete, una disciplinară și o alta care va fi condusă de dr. Mihnea Avram, ambele având ca scop stabilirea vinovaților în acest caz. 


"Pacientul care a fost confundat cu colegul de cameră este internat pe secția Medicală 2. La acest moment, tot ce ne dorim este să tragem la răspundere persoana care se face vinovată de această teribilă încurcătură și dacă legislația ne permite, vom lua măsuri de sancționare în privința angajatului respectiv, care pot merge chiar până la desfacerea contractului individual de muncă. Trebuie să precizăm că vom fi foarte drastici cu vinovatul. Între timp, însă, nu putem face altceva decât să ne cerem scuze pentru neplăcerile create familiei pacientului și să ne asigurăm că astfel de situații nu vor mai avea loc", a explicat dr. Grasa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5147 secunde