Tusea frecventă, semnul unei alergii

94
Tusea frecventă, semnul unei alergii - tuseaseacaceafectiuniindicasicum-1563102234.jpg

Articole de la același autor

În ultimii ani, alergiile au devenit tot mai frecvente și mai agresive. Mai ciudat este că, deseori, simptomele seamănă cu cele ale altor boli, ceea ce face ca acestea să se trateze foarte greu. Având în vedere poluarea în care trăim, alimentația din ce în ce mai puțin sănătoasă și stresul cotidian, care contribuie serios la scăderea sistemului imunitar, aceste afecțiuni nu sunt deloc ieșite din comun. 


Spre exemplu, tusea frecventă poate fi semnul unei alergii. În cazul unei răceli, tușitul vine împreună cu durere în gât și inflamații. Dacă acest lucru nu se întâmplă, ar putea fi vorba despre ingerarea unei substanțe care nu v-a priit. 


De asemenea, atunci când apare o iritație pe timpul verii, ne gândim cel mai des la înțepăturile de insecte sau la căldura prea mare. Cu toate acestea, este important de știut că și un țânțar poate provoca reacții alergice. 


"Fiți atenți la hainele care vin în contact direct cu pielea, pentru că, dacă aveți o iritație, este posibil să aveți alergie și la materialul din care sunt făcute acestea ori la detergentul pe care îl folosiți", este de părere dr. Florentina Dima, medic de familie. 
De asemenea, mâncărimea ochilor și umflarea lor se află printre cele mai întâlnite simptome ale alergiilor. Acest lucru se întâmplă de la polen sau animale. Așa că, fiți atenți la umflăturile de sub ochi și din alte părți ale corpului, deoarece acestea pot indica o alergie la ceva ce ați mâncat 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.002 secunde