Truc pentru a scăpa de oboseală. Spălați-vă picioarele cu apă rece!

195
Truc pentru a scăpa de oboseală. Spălați-vă picioarele cu apă rece! - spalareapicioarelor22-1627305539.jpg

Articole de la același autor

Dacă nici nu începe bine ziua că deja vă gândiți la cum să ajungeți mai repede în pat, atunci cel mai probabil lipsa de energie este problema principală în cazul vostru. Moleșeala, oboseala continuă și incapacitatea de a vă concentra sunt, de cele mai multe ori, rezultate ale unor factori de risc pe care îi puteți controla prin alimentație, dar și prin obiceiuri mai puțin știute, cum este, spre exemplu, spălatul picioarelor în apă rece.

Specialiștii susțin că atunci când vă băgați picioarele în apă rece, inima începe să bată mai tare, tensiunea arterială crește, iar voi aveți mai multă energie și oboseala dispare. Mai mult decât atât, datorită schimbărilor ce au loc la nivelul circulației sângelui, starea de spirit se îmbunătățește vizibil. Așadar, spun aceștia, stresul acumulat pe parcursul zilei poate fi dat uitării în numai câteva secunde dacă vă faceți un obicei din a vă spăla picioarele în apă rece, de fiecare dată când plecați sau vă întoarceți de la serviciu. Imediat după ce scoateți picioarele din apa rece, puneți-vă o pereche de șosete din bumbac.

Potrivit cercetătorilor germani, persoanele care merg mai departe și își fac duș cu apă rece în fiecare zi, rareori se pricopsesc cu o răceală sezonieră, sistemul lor imunitar fiind întărit astfel. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde