Tratamente la preț redus în Spitalul de Recuperare Eforie Nord

6881
1
Tratamente la preț redus în Spitalul de Recuperare Eforie Nord - eforienord-1311515597.jpg
Unitate de frunte a învățămân-tului medical românesc, Clinica Grand din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord este un vestit loc de tratament balneo-fizioterapeutic. Pacienții cu reumatisme inflamatorii sau degenerative, cei cu sechele locomotorii sau tulburări de circulație, cu eczeme, obezitate sau bronhopneumopatie își pot găsi, aici, alinarea.

Potrivit dr. Aurelian Ivașcu, managerul unității sanitare, pacienții sunt tratați cu ajutorul împachetărilor și băilor de nămol, a băilor saline sau a electroterapiei. În plus, pentru a veni în întâmpinarea bolnavilor cu posibilități financiare reduse, conducerea spitalului a decis reducerea prețurilor tratamentelor.

"Pentru 30 de lei, bolnavii beneficiază de patru tratamente în ambulatoriul spitalului", a arătat medicul. 

Comentează știrea

MAZILU GHEORGHE
14 mai 2014
INFORMATII PRIVIND PROGRAMARE LA PROCEDURI

SINT DIN JUD TULCEA, AM FOST OPERAT ACUM UN AN DE GONARTROZA LA GENUNCHIUL DREPT SI TREBUIE SA FAC RECUPERARI DUPA 1 IUNIE 2014 SINT PENSIONAR, AM TRIMITERE DE LA DOCTORUL DE FAMILIE SI AS DORI O PROGRAMARE LA SPITALUL DV. DACA SE POATE POATE IMI TRIMITETI UN NR DE TELEFON PE ADRESA AC DE EMAIL MULTUMESC ANTICIPAT! O ZI BUNA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.95 secunde