Teste pentru infecții, la Euromaterna

399
1
Teste pentru infecții, la Euromaterna - euromaterna35-1377292792.jpg

Articole de la același autor

La Clinica Euromaterna din Constanța puteți efectua testul Torch la un preț promoțional de 290 lei, fiind cel mai mic tarif de pe piață în acest moment.

Testul TORCH determină prezența și titrul în sânge a anticorpilor specifici de tip IgG și IgM, ce apar ca rezultat al infecției cu o serie de agenți patogeni ca: toxoplasma (T), altele (other-O) - sifilis, HIV, virusul Epsteina-Barr, varicela, parvovirus B19, oreion, hepatita B -, Rubella (R), Citomegalovirus(C) și Virusul Herpes simplex (H). Programările se pot face la sediul clinicii sau la numărul de telefon 0241.605.555.

Comentează știrea

fosta pacienta
24 august 2013
maternitatea?

din punctul meu de vedere ca fosta pacienta a lor, acela nu e spital, mai repede este sarlatanie. Am fost la ei insarcinata si mi-au zis ca copilul e mort in mine. Ulterior la Mangalia i-am ascultat bataile inimii si am nascut o fetita sanatoasa. Mai ganditi-va inainte de a va duce la ei si mai consltati si alti medici care nu activeaza acolo. Eu am fost consultata de 2 medici de ai lor care mi-au dat verdictul si daca era dupa ei trebuia sa fac intrerupere de sarcina ceea ce nu era cazul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5367 secunde