Teste ginecologice gratuite pentru locuitoarele din Năvodari

179
Teste ginecologice gratuite pentru locuitoarele din Năvodari - tsteginecologice-1407431637.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 12,00, la sediul Casei Căsătoriilor din Năvodari, va fi inițiat programul de investigații medicale gratuite, destinate femeilor din comunitate. Prin acest program, susținut de Fundația "Renașterea" ele vor putea beneficia de mamografii și teste Babeș-Papanicolau gratuite în cadrul unei unități mobile care va fi amenajată în Parcul central al orașului Năvodari.

Primăria Năvodari este partenerul local al proiectului, susținând Fundația pe plan local prin cazarea personalului medical, efectuarea programărilor, asigurarea racordului la electricitate, alimentare cu apă și pază.

"Sănătatea este un dar pe care trebuie să învățăm să îl prețuim și să îl păstrăm! Controlul medical efectuat anual este deosebit de important pentru a ne ajuta să depistăm orice afecțiune în așa fel încât să ne putem vindeca.

Prin acest proiect dorim să venim în sprijinul femeilor care, din motive financiare sau geografice, nu pot beneficia de acestea servicii medicale, aducând cabinetele medicale la ele în localitate.

Mulțumesc finanțatorilor acestui proiect și domnului primar Nicolae Matei pentru amabilitatea de a ne sprijini în realizarea lui la Năvodari", a declarat Mihaela Geoană, președintele Fundației "Renașterea".

Programările pentru testele medicale se pot face la sediul Primăriei Năvodari sau la numărul de telefon 0241.761603. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4696 secunde