Testări medicale gratuite pentru cardiacii constănțeni

627
Testări medicale gratuite pentru cardiacii constănțeni - testarigratuite-1337717991.jpg
Începând de săptămâna viitoare, se va derula o campanie de informare și responsabilizare a românilor privind factorii de risc cardiovascular în 18 orașe din țară, printre care și Constanța. Acțiunea are drept scop conștientizarea în rândul populației asupra riscurilor bolilor de inimă și consecințele acestora asupra sănătății, ocazie cu care se vor efectua determinări gratuite ale tensiunii arteriale, indicelui gleznă-braț și glicemiei.
Campania "Săptămâna Responsabilității Sociale Sanofi" se va desfășura în perioada 28 mai - 2 iunie și este organizată de Grupul Sanofi, lider mondial în producția de medicamente. În cadrul acțiunii, vor oferi suport medical doctori de diferite specialități, diabetologi, cardiologi, neurologi, nefrologi și medici de familie.
Constănțenii care doresc să beneficieze de testările gratuite și să primească recomandările medicilor sunt așteptați săptămâna viitoare, pe 31 mai, între orele 09.00 - 18.00, în City Park Mall din municipiu, cu recomandarea să nu mănânce cu două
ore înainte de efectuarea analizelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3143 secunde