Testări gratuite pentru depistarea diabetului

242
Testări gratuite pentru depistarea diabetului - testarecampaniediabet-1486652217.jpg

Articole de la același autor

Proiectul "Servicii de Prevenție, Informare și Consiliere" în diabet, desfășurat de Federația Asociațiilor Diabeticilor din România, în parteneriat cu Fundația pentru Îngrijiri Comunitare, continuă pe plan local, prin Asociația copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța "Sweet Land" ca beneficiar.

Sâmbătă, 11 februarie, între orele 10.30-13.00, în Valu lui Traian, la Căminul Cultural, voluntarii "Sweet Land" vor realiza testarea glicemiei, a hemoglobinei glicozilate și vor informa locuitorii despre diabetul zaharat, simptome și tratament.

"Prin această campanie din proiectul cu testări gratuite și consiliere, ne dorim să se înțeleagă că verificarea glicemiei nu doare, este simplă și contează foarte mult pentru sănătatea organismului. Pentru persoanele diagnosticate cu diabet zaharat, conduita zilnică presupune tratament stabilit de medicul diabetolog, dietă și sport. Toate aceste date sunt detaliate în materialele și pliantele pe care le-am pregătit, pentru a le distribui, sâmbătă, 11 februarie, în Valu lui Traian", a declarat Liliana Moldoveanu, Asociația "Sweet Land". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6801 secunde