La Constanța

Testări gratuite de tensiune arterială și indice de masă corporală

698
Testări gratuite de tensiune arterială și indice de masă corporală - tensiune-1348614812.jpg
Week-end-ul acesta și week-end-ul următor, constănțenii își vor putea testa gratuit tensiunea arterială și indicele de masă corporală. Testele vor fi realizate de personal medical specializat, în Galeria Real de pe bd-ul Aurel Vlaicu nr. 168, între orele 11,00 și 17,00. Campania se desfășoară cu prilejul Zilei Inimii și este organiză de Galeria Real, împreună cu rețeaua de farmacii Sensiblu și Medco. 
"La prima ediție a «Zilei Inimii» din Galeriile Real, cea din 2011, am testat peste 4.000 de persoane în două zile. Anul acesta vom dedica două week-end-uri acestui proiect, întrucât clienții noștri sunt dornici să afle despre sănătatea lor", a declarat Ioana Laura Pașca, director marketing Galeria Real. 
Conform studiilor, România ocupă locul al treilea în lume în ceea ce privește decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre români mor din cauza bolilor de inimă. 
"Scopul campaniei «Ziua Inimii» este să încurajăm românii să adopte un stil de viață sănătos. Vrem, de asemenea, să-i facem pe oameni să conștientizeze riscul pe care îl reprezintă bolile cardiovasculare și să știe că acestea pot fi prevenite", a mai spus Dan Nicolescu, director marketing Sensiblu. 
Campania se desfășoară simultan, în 13 locații din 11 orașe. "Ziua Inimii" este un eveniment marcat internațional în ultima duminică din septembrie prin campanii de educare și testare a populației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3285 secunde