Tehnici pentru aspirarea celulelor adipoase. Terapia cu vacuum vă remodelează corpul

329
Tehnici pentru aspirarea celulelor adipoase. Terapia cu vacuum vă remodelează corpul - fondterapie21-1636300599.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, în cabinetele de înfrumuseţare şi în cele medicale există o mulţime de tehnici pentru a aspira celulele adipoase şi a contura corpul, iar terapia cu vacuum este printre cele mai eficiente şi mai puţin invazive alternative estetice. Chiar dacă faceţi mişcare, gimnastică, uneori exerciţiile fizice şi alimentaţia sănătoasă au nevoie de puţin ajutor în tonifierea corpului.

Desigur, se întâmplă ca nu toţi oamenii să răspundă la fel. Unii necesită un tratament mai intens pentru a elimina grăsimea localizată. Ce este şi care sunt beneficiile terapiei cu vacuum? Tehnica ajută la aspirarea zonelor pielii cu nişte dispozitive speciale pentru a ajunge la depozitele de grăsime şi a contura silueta fără a intra într-o sală de operaţie. Potrivit dr. Marcela Ion, se stimulează fluxul sanguin în anumite părţi ale corpului, activând metabolismul, ţintind adipocitele şi reducându-le dimensiunea. Nu vă speriaţi! Nu este o terapie dureroasă, ci unul dintre numeroasele tratamente estetice non-invazive care permit modelarea corpului. Practic, vacuum-dermo-mobilizarea drenează grăsimea localizată în sistemul limfatic, iar pacientul elimină ţesutul adipos prin urină sau transpiraţie. Efectul este de fermitate, iar rezultatele sunt superioare dacă tratamentul este completat cu alte tehnici, precum cavitaţia. Această tehnică reduce celulita acumulată pe fese, abdomen şi picioare. De asemenea, suprimă celulele moarte de pe faţă, gât şi decolteu, oferind prospeţime, fermitate şi întârzierea semnelor de îmbătrânire a pielii. „Metoda se bazează pe masaj prin aspiraţie pentru a mobiliza lichidul reţinut în celule. Specialistul lucrează cu un dispozitiv asemănător cu o cană de sticlă, care este programat pentru aspiraţie. În funcţie de cantitatea de grăsime, pot fi necesare de la 8 până la 15 şedinţe, care durează între 20 de minute şi o oră. Prin mutarea grăsimii subcutanate, terapia accelerează circulaţia, hrănind şi hidratând dermul pentru a-l tonifica. Fluxul sanguin îmbunătăţeşte epiderma, dermul şi hipodermul”, a explicat specialistul. Apoi, expulzarea grăsimilor prin fecale, urină sau sistemul limfatic corectează aspectul pielii coajă de portocală. În plus, masajele aplicate împiedică lăsarea pielii.

Aşa că, alături de o dietă echilibrată şi un plan de exerciţii fizice, metoda de aspiraţie ajută la pierderea în greutate pe coapse, abdomen şi fese. Datorită stimulării fibroblastelor, vacuum-dermomobilizarea generează mai mult colagen şi proteine care conferă elasticitate pielii. Acest lucru se traduce prin mai puţine riduri pe termen mediu. Acesta este un tratament non-invaziv, prin urmare, pacientul nu-şi întrerupe rutina şi se întoarce acasă în aceeaşi zi. Mai mult decât atât, prin lipsa anesteziei, riscurile de efecte secundare sunt minimizate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : De ce e important să consumăm supe
Marţi, 30 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Principii de bază despre metabolism
Pagina a fost generata in 0.5048 secunde