Sute de medici de familie din întreaga țară, reuniți în Mamaia

141
Sute de medici de familie din întreaga țară, reuniți în Mamaia - intalniremedlauracondur2-1567670532.jpg

Articole de la același autor

Peste 350 de medici de familie din întreaga țară s-au reunit, în perioada 4-7 septembrie, în stațiunea Mamaia, unde participă la Conferința Regională de Medicină de Familie. Evenimentul ajuns la ediția a zecea, ediție aniversară, este organizat de Asociația Medicilor de Familie "Tomis" Constanța, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius" Constanța. 


"Este o ediție aniversară la care și-au anunțat participarea peste 350 de medici de familie din întreaga țară, dar și medici de alte specialități. Tema «Medicina de Familie – piatra de temelie a Medicinei Moderne – Actualități și Perspective» este, deja, consacrată. Ne bucurăm și în acest an de invitați de onoare, de prestigioase cadre universitare de la facultățile de medicină din Constanța, București, Craiova, Cluj, Iași și Brașov. Ca o noutate, miercuri, 4 septembrie, au fost organizate două cursuri pre-conferință care, cu siguranță, vor aduce plus valoare științifică evenimentului", a afirmat dr. Laura Maria Condur, președintele Asociației Medicilor de Familie "Tomis" Constanța. 


Printre cei care vor ține prelegeri se numără prof. univ. dr. Ioan Tiberiu Tofolean, prof. univ. dr. Eugen Dumitru, prof. univ. Claudia Mihailov, conf. univ. dr. Gabriela Lilios, as. univ. dr. Anca Dăscălescu, prof. univ. dr. Liliana Tuță, prof. univ. dr. Elvira Craiu. Ș.L. dr. Claudiu Stoicescu etc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Sănătate : Sunteți fumător? Atenție la BPOC!
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Sănătate : Sauna elimină toxinele din organism
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Sănătate : Laptele praf poate preveni obezitatea
Pagina a fost generata in 1.7572 secunde