Sute de elevi vor alerga pentru persoanele cu dizabilități

441

Articole de la același autor

Peste 500 de elevi ai ciclului primar din județul Constanța sunt așteptați să participe la evenimentul sportiv "Alerg 24h Autism Marea Neagră", care are ca scop promovarea drepturilor de integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilități.  


Startul Cursei Copiilor va avea loc sâmbătă 5 mai, începând cu ora 11.00, din Piațeta Perla din Mamaia, iar traseul va avea o distanța de un kilometru. Copiii vor avea posibilitatea ca la sfârșitul traseului de alergare de 1 km să primească din partea organizatorului, Centrul Psihologic Marea Neagră, medalia personalizată din acest an cu forma geografică a județului Constanța.
"Ne dorim să oferim copiilor un eveniment special de care să-și aducă aminte cu plăcere. În acest sens, fiecare participant va beneficia de brățara oficială a evenimentului, numărul de concurs și medalia de finisher, aceeași pe care o vor primi și adulții", declară Adrian Gemănaru, organizatorul evenimentului sportiv de la malul Mării Negre.


Înscrierea școlilor la eveniment este gratuită.
Pentru a încuraja efortul celor  înscriși în Cursa de 24 de ore, la ora startului, copiii îi vor aplaudă pe adulți și vor forma pe plajă un lanț uman imens, în semn de respect pentru competitori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7206 secunde