"Sunt la fel ca toți copiii, dar lumea lor e diferită". Și tu poți ajuta!

296
Unul din 68 de copii este diagnosticat cu autism, iar numărul lor este în continuă creștere. Privește-i, sunt la fel, dar lumea lor este diferită. Terapia comportamentală zilnică este singura lor șansă la normalitate.


"Te invit sa faci un exercițiu de imaginație. Oprește-te 2 minunte din ceea ce faci! Stop! Imagineză-ți că ai în față cel mai drag om din viața ta.


Acum îți imaginezi cum nu te observă, deși i te adresezi direct. Vrei să-l iei în brațe, dar te respinge pentru ca nu înțelege emoțiile.
Îl întrebi ce are, dar nu-ți poate răspunde pentru că e blocat în lumea sa. O lume a lui în care tu nu poți pătrunde. Te simți neputincios, căci tot ce ai tu mai drag suferă într-un mod groaznic și există foarte puține soluții. Foarte scumpe. Unul din 68 de copii este diagnosticat cu autism, iar numărul lor este în continuă creștere. Privește-i, sunt la fel, dar lumea lor este diferită. Terapia comportamentală zilnică este singura lor șansă la normalitate", așa arată strigătul de ajutor al psihoterapeuților și al părinților care au copii cu autism. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5311 secunde