Suferiți de reumatism? Centrul Medical Flora vă așteaptă cu analize și consultații gratuite

262
Suferiți de reumatism? Centrul Medical Flora vă așteaptă cu analize și consultații gratuite - 7ianuarieflorareumatologie-1420627297.jpg

Articole de la același autor

De la an la an, bolile reumatice afectează din ce în ce mai multă lume, pe măsură ce populația îmbătrânește. Oamenii tind să le ignore simptomele, căci fie nu le consideră grave, fie nu știu prea multe despre bolile care le dau. Medicii reumatologi atrag însă atenția că, în lipsa unui tratament administrat la timp, există riscul ca bolile reumatice să distrugă complet articulațiile și să producă deformări definitive. 


Pentru a veni în întâmpinarea constănțenilor, Centrul Multifuncțional Flora din stațiunea Mamaia anunță startul campaniei pentru investigarea unui sindrom reumatoid. 


Pe parcursul lunii ianuarie, constănțenii asigurați la fondul național de asigurări de sănătate se pot înscrie în programul de evaluare, la Centrul Multifuncțional Flora. Au nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru specialitatea reumatologie.


Evaluarea medicală constă în realizarea unui examen clinic general (testarea glicemiei, efectuarea unui EKG, măsurarea tensiunii arteriale), urmată de un consult de specialitate, realizat de medicul reumatolog. Dacă specialistul va recomanda un set de analize și/sau administrarea unui tratament, acestea vor fi asigurate de Centrul Multifuncțional Flora. 


Atenție! Campanii similare sunt derulate, în aceeași perioadă, și pentru specialitățile neurologie și medicină internă. Pentru mai multe informații și programări, apelați 0744 URGENT, 0744/874.368, 0754/227.060 sau pe adresa de e-mail [email protected].



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum se manifestă "boala articulațiilor"
Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Reumatismul la copii
Luni, 12 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Forme  de reumatism
Miercuri, 19 Martie 2014
Stire din Cetățenești : Ce înseamnă reumatism  articular acut
Pagina a fost generata in 1.8445 secunde