Spitalul Județean Constanța s-a înnoit cu aparatură

346
Spitalul Județean Constanța s-a înnoit cu aparatură - spital1334177673-1498032980.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Județean Sfântul Apostol Andrei a primit echipamente și materiale medicale în valoare de aproximativ 500.000 euro. 


Astfel, medicul german Wofgang Handrack Mikael, prin intermediul Clubului Rotary, a donat, astăzi, la ora 11.00, Spitalului Clinic Județean Sfântul Apostol Andrei, echipamente și materiale medicale în valoare de aproximativ 500.000 euro.


Pe parcursul acestui an, Rotary Club Cetatea Tomis a derulat alte două proiecte prin care a donat echipamente medicale unităților din județ și anume, în luna februarie a acestui an, a dotat cu echipamente necesare recuperării copiilor cu afecțiuni ale coloanei vertebrale atât Sanatoriul Balnear Mangalia cât și Sanatoriul Techirghiol, în luna mai cu aparatură necesară recuperarii copiilor cu probleme neuro-psihomotorii. 


Astfel, între echipamentele donate se regăsește un sistem ultraperformant de imersiune în realitatea virtuală destinat reducerii timpului în procesul de recuperare neuropsihomotorie a copiilor. Acest sistem inovativ denumit NIRVANA este primul sistem pentru recuperarea pacienților cu afecțiuni neuro-motorii prin stimulare multisenzorială.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8645 secunde