Spitalul de Urgență Constanța va avea un director medical nou. Iată cine va susține concurs pentru această funcție

1956
1

Articole de la același autor

Dr. Bogdan Obadă va susține mâine concursul pentru ocuparea funcției de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU). Acesta se regăsește pe această poziție din luna martie, el înlocuindu-l pe dr. Mihnea Avram. 


El a terminat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității "Ovidius" în anul 2000 și în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU. În anul 2003, dr. Obadă a devenit medic rezident pe secția Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului național de rezidențiat, iar în anii 2004 și 2005 a urmat mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgență Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania.




Comentează știrea

Un pacient păgubit și păcălit de dl.dr.Obada ANONIM!
27 iulie 2017
Să-și vadă de treaba lui și să nu mai intervieveze pacienții

Arogant,vorbește pe ton f.ridicat atât cu personalul cât și cu pacienții.De ce zic păcălit vă puneți întrebarea?Cu el am stabilit intervenția,operația a fost făcută de un alt medic specialist în intervenția respectiva iar comisionul și l-a luat el fără nici o jenă că nu a participat la intervenție.Corect și de drept trebuia să mă trimită la medicul care și-a făcut treaba.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.338 secunde