Spitalul Cernavodă are o nouă secție de radiologie

256
1
Spitalul Cernavodă are o nouă secție de radiologie - sectienouaderadiologie4-1427293598.jpg

Articole de la același autor

După doi ani prosperi, în care au fost reabilitate și modernizate secția de anatomie patologică, laboratorul de analize, policlinica și blocul operator, spitalul a deschis porțile unei noi secții de radiologie.

Unitatea se mândrește cu o achiziție de peste 30 de mii de euro, din bugetul local, privind dotarea secției cu un aparat radiologic de ultimă generație din Germania, care deține o capacitate de fiabilitate foarte mare.

Calitatea aparaturii va permite să servească în permanență Unitatea de Primiri Urgențe, pacienții internați în secțiile unității care necesită investigații medicale, dar și celor din afara unității, care pot beneficia contra cost de aceste servicii. 


Echipamentul oferă servicii de radiologie completă (radiografie și radioscopie), de care pot beneficia atât cetățenii din Cernavodă, cât și cei din localitățile limitrofe. Această investiție poate produce o creștere a veniturilor proprii ale unității, totodată o serie de beneficii pentru locuitorii orașului, care nu vor mai fi nevoiți să obțină astfel de servicii medicale în alte orașe. 


Comentează știrea

rodica
25 martie 2015
cea mai cautata oferta de lucru a anului!

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5086 secunde