Spațiu de alăptare amenajat de Spitalul Isis în Țara Piticilor

440
Alăptarea este una dintre cele mai frumoase și mai naturale experiențe pe care o mămică o poate împărtăși cu bebelușul său. Atunci când nu îi poate asigura micuțului un confort necesar, mămica este tentată să întrerupă temporar procesul de hrănire naturală.
Spitalul Privat Isis încurajează alăptarea, le susține și le sprijină pe tinerele mămici și vine în întâmpinarea acestora cu un proiect inovator. Începând cu prima zi a lunii iunie, Clubul Isis și Spitalul Privat Isis au amenajat în parcul Țara Piticilor, din parcul Tăbăcăriei, un spațiu special pentru alăptare și menținere a igienei micuțului.
Totodată, Asociația Clubul Isis pune la dispoziția părinților posibilitatea de a menține igiena personală a copiilor, amenajând în spațiul de alăptare un loc pentru schimbarea scutecelor de unică folosință, alături de o sursă de apă.
Programul de funcționare al spațiului de alăptare corespunde cu orarul parcului Țara Piticilor. Spațiul este monitorizat de o firmă de pază, iar accesul se face gratuit, au arătat reprezentanții instituției sanitare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1818 secunde