Sorina Pintea: Maternitatea Giulești are încă sistate internările. Marți luăm o decizie în funcție de rezultatele analizelor

133
Sorina Pintea: Maternitatea Giulești are încă sistate internările. Marți luăm o decizie în funcție de rezultatele analizelor - sorinapinteainquamgeorgecalin640-1545050919.jpg

Articole recomandate

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a anunțat că marți, în funcție de rezultatele analizelor de laborator ale probelor prelevate, se va lua o decizie cu privire la Maternitatea Giulești, unde internările sunt încă sistate, după ce mai mulți nou-născuți au fost infectați cu stafilococul auriu.



"Maternitatea Giulești astăzi (luni - n.r.), deocamdată, are încă sistate internările. Direcția de Sănătate Publică finalizează în aceste momente raportul, astfel că mâine (marți - n.r.) vom lua o decizie în funcție de rezultatele analizelor de laborator ale probelor prelevate", a spus ministrul Sănătății, care s-a aflat luni în vizită la Maternitatea Bucur.

Ea a mai spus că rezultatele probelor prelevate de la Maternitatea Giulești săptămâna trecută - luni și marți - sunt conforme, iar cele luate miercuri și joi încă nu sunt concludente.

"Rezultatele probelor prelevate luni și marți sunt conforme - 106 probe. Restul probelor prelevate miercuri și joi încă nu sunt concludente. Nu avem încă nici rezultatele preliminare. Vom avea în cursul acestei după-amiezi și mâine, în cadrul conferinței de presă pe care o susținem la Ministerul Sănătății, vom anunța rezultatele", a precizat Pintea.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3645 secunde