ȘOCANT. Mâncăm carne cu ... lipici!
390
Articole de la același autor
Cum se moare cu zile în Spitalul Județean. Pacient cu infarct, "uitat" patru ore la Urgență, dus cu elicopterul la București!
06 Octombrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Cât costă o naștere, la Constanța, la spital privat vs. Spitalul Județean
24 Septembrie 2014
Ultima găselniță în domeniul cărnii, respectiv a celor care vând carne, este un fel de lipici care unește resturile mai mici de carne. Bucățile de carne mici sunt "prăfuite" cu această soluție, după care sunt ținute laolaltă în folie de plastic. După ceva timp resturile de carne devin o bucată întreagă, ce poate fi vândută sau prelucrată ca atare.
Deși este cunoscută în domeniul cărnii de mulți ani, abia în urmă cu doi ani, în SUA, organizațiile care promovează mâncarea sănătoasă au contestat folosirea ei ca pe o formă de "lipici" pentru carnea de vită, izbucnind un scandal pe această temă. Tot procedeul este atât de bine realizat încât nici măcar experții nu sesizează deosebirile.
Deși este cunoscută în domeniul cărnii de mulți ani, abia în urmă cu doi ani, în SUA, organizațiile care promovează mâncarea sănătoasă au contestat folosirea ei ca pe o formă de "lipici" pentru carnea de vită, izbucnind un scandal pe această temă. Tot procedeul este atât de bine realizat încât nici măcar experții nu sesizează deosebirile.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 21 Iulie 2014
Vineri, 19 Septembrie 2014
Luni, 15 Septembrie 2014
Joi, 14 August 2014
Sâmbătă, 09 August 2014
Joi, 07 August 2014
Miercuri, 06 August 2014
Sâmbătă, 12 Iulie 2014
Miercuri, 02 Iulie 2014