SITUAȚIE ALARMANTĂ! Bloc operator distrus în incendiu. Bolnavii de inimă nu mai pot fi operați

132
SITUAȚIE ALARMANTĂ! Bloc operator distrus în incendiu. Bolnavii de inimă nu mai pot fi operați - 61952537-1523431272.jpg

Articole de la același autor

La Institutul de Boli Cardiovasculare ''I. M. Georgescu'' nu se mai poate face nicio intervenție chirurgicală după ce incendiul izbucnit în cursul nopții de marți spre miercuri a distrus blocul operator.


Prof. univ. dr. Grigore Tinică, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare "I. M. Georgescu" a declarat că incendiul a afectat mai multe saloane, blocul operator și depozite de materiale.


Potrivit medicului, nu se cunosc cu exactitate pagubele materiale produse de incendiu, cert fiind că sala de operație trebuie refăcută.


Pacienții urmează să fie reprogramați pentru operații.


În cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 0,30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul șase al Institutului de Boli Cardiovasculare "I. M. Georgescu", 18 pacienți de la etajele 4 și 5 fiind evacuați de urgență și transferați la Spitalul "C.I.Parhon", care se află în aceeași clădire, precum și la Spitalul "Sf. Spiridon".


În momentul producerii incendiului în clădire se aflau 120 de persoane, acestea fiind transferate la alte unități medicale.
Pentru stingerea incendiului care a afectat o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați a fost nevoie de mobilizarea a 62 de pompieri, intervenția a opt autospeciale de stingere și a autoscării. La fața locului au fost mai multe echipaje ale Ambulanței și SMURD.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4212 secunde