Simptomele curei de slăbire greșite

658
Simptomele curei de slăbire greșite - dietfail-1317762433.jpg
Dietele drastice care privează organismul de vitamine și nutrienți importanți lasă urme vizibile asupra aspectului fizic și asupra sănătății, în general. În rândurile următoare vă prezentăm câteva dintre "simptomele" unei cure de slăbire greșite, care dăunează organismului.
r Pielea lăsată - pierderea bruscă în greutate face ca pielea să își piardă elasticitatea, având un aspect neplăcut. Această problemă este întâlnită în special în rândul femeilor de peste 40 de ani sau care au slăbit după naștere. Pentru a preîntâmpina aceas-tă problemă, sunt recomandate exercițiile fizice, respectiv mersul pe bicicletă și jogging.
r Acneea - atunci când o persoană slăbește brusc, nivelul de estrogen se dezechilibrează și în consecință, poate să apară ac-neea. Este nevoie de o dietă sănătoasă, care să aducă organismului aportul de nutrienți de care are nevoie.
r Pierderea părului - este nevoie de vitamine și minerale pentru ca părul să crească sănătos și viguros. Dacă este privat de substanțele nutrivite necesare, foliculul de păr moare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 August 2011
Stire din Sănătate : Cancerul fără simptome
Pagina a fost generata in 0.4725 secunde