Sfaturi pentru a vă menține sânii fermi și sănătoși

466
Sfaturi pentru a vă menține sânii fermi și sănătoși - sani-1340394190.jpg
Glanda mamară este sensibilă la schimbările hormonale din corpul femeilor și la toți factorii care produc variații hormonale. Unul dintre acești factori ar fi contraceptivele administrate fără prescripția medicului specialist. Totodată, alimentația nesănătoasă poate influența sănătatea sânilor, favorizând apariția cancerului la sân.
Mai mult, sutienele foarte strânse, cu push-up și burete nu sunt foarte comode, nu lasă sânii liberi, iar mușchii care îi mențin ridicați se slăbesc. Din acest motiv, cu timpul, sânii se pot lăsa. În plus, astfel de sutiene traumatizează în fiecare zi sânii prin simpla strângere și se pot dezvolta unele patologii mamare prin modificarea celulelor glandulare la stres. Cel mai bine ar fi să purtați sutiene din bumbac, cât mai simple și fără burete sau sârme.
În altă ordine de idei, expunerea excesivă la soare, în special pe plajă fără a acoperi sânii, poate afecta în profunzime țesuturile mamare, crescând riscul declanșării în timp a cancerului de sân. În ceea ce privește alimentația, pentru a menține sănătatea sânilor ar trebui limitat consumul de grăsimi saturate cum ar fi margarina hidrogenată, unele conserve și pateuri, creme de ciocolată, frișca sau alte sosuri din comerț, foietajele și alte produse de patiserie. De asemenea, ar trebui evitate țigările, alcoolul, dar și alimentele sau băuturile care conțin prea mult zahăr precum sucurile din comerț, cola, prăjiturile și bomboanele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Cetățenești : Sânii femeilor sunt inegali?
Pagina a fost generata in 0.3466 secunde