RaMed - reumatologie, recuperare medicală, ortopedie, neurologie, psihiatrie. Secție de fiziokinetoterapie

Servicii medicale la o nouă clinică în Constanța

1451
Servicii medicale la o nouă clinică în Constanța - ramed2-1405055978.jpg

Articole recomandate





Din fericire, piața serviciilor medicale din Constanța devine pe zi ce trece mai diversificată. Pacienții au posibilitatea să aleagă acum unde să se trateze pentru că serviciile medicale private vin în completarea celor de stat, cu personal medical calificat și prețuri accesibile. 


Clinica medicală RaMed, aflată într-o locație centrală, ușor accesibilă, este una dintre cele mai noi și bine utilate de pe piața locală pentru că integrează cabinete de specialitate precum: reumatologie, recuperare medicală, ortopedie, neurologie și psihiatrie, dar și o secție de fiziokinetoterapie dotată cu aparatură de ultimă generație. 


Cei care au creat și conduc conceptul RaMed au avut grijă să formeze o echipă medicală foarte bine instruită, dinamică, cu experiență în specialitățile enumerate mai sus. 


Personalul RaMed știe ce înseamnă un act medical complet, condus responsabil 


"La RaMed vorbim despre servicii integrative - consult, diagnosticare, inițiere tratament, control, monitorizarea tratamentului atât afecțiunilor primare cât și a co-morbidităților, păstrând și perspectiva medicală holistică, cu respect pentru nevoile pacientului. Pachetele de servicii medicale din cadrul clinicii sunt foarte accesibile, gratuite chiar către asigurații CAS. Trebuie să menționăm că pacienții noștri vor beneficia de oferte promoționale indiferent de perioada anului", afirmă managerul medical al clinicii. 


La RaMed, pacienții au parte de soluții complete, atât pentru diagnostic, cât și pentru tratament, indiferent de specialitatea pentru care vin aici. 


"Secția de fizioterapie se adresează atât recuperării afecțiunilor acute, cât și ameliorării celor cornice, de la malformațiile osteo-articulare ale copilului, accidentele sportivului, discopatia persoanelor cu muncă de birou până la artroza vârstnicului, fiecare pacient va beneficia de o cură terapeutică personalizată", a mai declarat managerul medical. 


La RaMed, cei interesați pot beneficia și de proceduri cosmetoterapeutice cu echipamente noi și performante. 


Pentru informații și programări, puteți apela numerele de telefon 0241582675 sau 072767104. 








Bulevardul Mamaia Nr. 88, BL. Bi5, Parter (între Spitalul Militar și Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări auto Constanța).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2265 secunde