Semne precoce ale cancerului de col uterin

224
1
Semne precoce ale cancerului de col uterin - cancerdecol90287700-1423753664.jpg

Articole de la același autor

Până acum 40 de ani, cancerul de col uterin reprezinta una dintre cele mai mari amenințări la adresa femeilor. Astăzi, datorită progreselor în medicină și tehnologie, decesele cauzate de această boală au scăzut în mod semnificativ.

Printre simptomele cancerului de col uterin se află durerea gambelor și umflarea picioarelor. Acest lucru se întâmplă întrucât, din cauza bolii, fluxul de sânge nu mai funcționează normal, cauzând această senzație dureroasă.


Dacă aceste nu au miros și culoare nu trebuie să te îngrijorezi. În schimb, dacă secrețiile vaginale sunt secretate mai frecvent, miros urât și au un aspect neregulat, cel mai bine ar fi să consulți un medic, pentru că poate fi un simptom clar al cancerului de col uterin. 


Comentează știrea

dana
26 februarie 2015
senzatoinal!

Oferta extraordinara de lucru! Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Ianuarie 2015
Stire din Sănătate : Sprijin pentru bolnavii de cancer
Pagina a fost generata in 0.6385 secunde