Secția de chirurgie a Spitalului Județean, complet renovată

306
1
Secția de chirurgie a Spitalului Județean,  complet renovată - sectia-1386351628.jpg

Articole de la același autor

În ultimele zile, Secția de chirurgie a Spitalului Județean Constanța s-a umplut de pacienți, spun medicii. De aceea, specialiștii au fost nevoiți să îi pună și câte doi în pat și să opereze pe bandă rulantă, tocmai pentru a putea rezolva cât mai multe cazuri.

"Lunar, pe secție sunt internați și câte 450 de bolnavi, fiecare dintre ei având nevoie nu doar de intervenții chirurgicale, ci și de spitalizare de lungă durată. Din acest motiv, suntem forțați să ținem și câte doi pacienți în pat sau să aducem paturi în plus în saloane numai să putem să îi ținem internați", susține o asistentă.

Conducerea spitalului spune, însă, că deja a demarat renovarea Secției de chirurgie și a Blocului operator în care nu s-a mai investit de ani de zile din lipsa fondurilor și că, în următorii ani, această problemă va fi rezolvată.

"Datoria pe care Casa de Asigurări de Sănătate a avut să ne-o plătească prin decizia dată de instanță va fi utilizată strict pentru investiții în cadrul spitalului. Prioritară este Secția de chirurgie și Blocul operator care va fi reabilitat complet și care va avea cinci săli de operație. Acestea vor fi dotate cu aparatură pentru intervenții laparoscopice tocmai pentru că medicii au pregătirea necesară pentru efectuarea acestui tip de operații", susține Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța. 

Comentează știrea

honda cbr fairings
3 iunie 2014
honda cbr fairings

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda cbr fairings http://hondafairingss.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde