Secretele sânilor frumoși

844
Secretele sânilor frumoși - b5974ed574488db1eac39c140591303e.jpg

Articole de la același autor

Orice femeie - dar nu numai! - își dorește să aibă sâni frumoși. Pentru aceasta însă este nevoie de îngrijire constantă. Vă enumerăm, în rândurile de mai jos, câteva dintre sfaturile specialiștilor:
r Alegeți un sutien potrivit dimen-siunilor sânilor - acesta va asigura susținerea necesară, dar și o ținută frumoasă. Un sutien potrivit vă ferește de durerile de spate, de problemele legate de o circulație necorespunzătoare a sângelui. Nu cumpărați sutienul de la colțul străzii, ci alegeți mereu produse din materiale de calitate. Motivul: atunci când transpirați puteți antrena substanțele din compoziția sutienului (eventual toxice) în piele, afectând sănătatea. În plus, un produs de calitate este mai rezistent. Acordați atenție și modului cum îl spălați, pentru a nu-i strica forma - cel mai bine este să-l spălați cu apă și săpun, cu mâna.
r Atunci când faceți exerciții fizice purtați o bustieră elastică, din bumbac.
r Feriți sânii de băile și dușurile fierbinți, dar și de razele directe ale soarelui. Încheiați baia sau dușul cu un jet de apă, aproape rece, asupra sânilor. Efectul va fi tonifiant și va stimula circulația sângelui.
r Atunci când faceți duș, toate mișcările pe care le faceți în jurul sânilor, cu buretele sau mănușa de baie, trebuie să fie circulare, pentru a stimula circulația sângelui. Totodată, țineți ridicată mâna din dreptul sânului pe care îl spălați, pentru ca masajul să aibă efect asupra mușchilor pectorali care susțin greutatea.
r Executați exerciții pentru întărirea pectoralilor - țineți mâinile întinse la orizontală, cu degetul mare în sus. Presați cu forță o palmă peste alta, până când veți simți contracția mușchilor din spatele sânilor. Mișcarea trebuie repetată de 30 de ori, în fiecare zi. Puteți combina această mișcare cu o a doua - țineți mâinile întinse la orizontală, dar cu palmele puse una deasupra celeilalte, alternativ, presând cu forță. Acest gen de exerciții este recomandat tuturor femeilor, pentru că tonifică și întreține țesutul muscular responsabil de susținerea sânilor.
r Folosiți un exfoliant pentru sâni, exact cum folosiți și pentru ten. Pielea lor va fi strălucitoare și curată. Puteți să aplicați, de asemenea, după dușul de seară, un strop din crema de față.
r Folosiți pentru masarea sânilor o cremă bogată în vitamine, în special C și E, pentru a asigura o hidratare a țesuturilor.
r Examinați-vă sânii în fiecare lună, în oglindă și prin palpare. Sănătatea este prima condiție a frumuseții!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2142 secunde