Se fac ultimele înscrieri pentru cursurile de infirmieră

733
Se fac ultimele înscrieri pentru cursurile de infirmieră - infirmiera-1332680214.jpg

Articole de la același autor

Crucea Roșie Română, filiala Constanța, va deschide sâmbătă, 31 martie, de la ora 10, cursurile de infirmier. Până atunci, cei care doresc să participe se mai pot înscrie pentru a ocupa unul dintre cele trei locuri rămase vacante. Înscrierile se primesc pentru cursuri de infirmiere și surori voluntare de Cruce Roșie, iar printre condițiile de participare se numără vârsta peste 18 ani și cel puțin școala gimnazială absolvită.
Cei interesați trebuie să depună, până vineri inclusiv, dosarele de înscriere la sediul filialei de Cruce Roșie din strada Constantin Brătescu nr. 71. Dosarele trebuie să conțină cererea de înscriere, Curriculum Vitae, adeverință medicală, copii după certificatul de naștere, de căsătorie, cartea de identitate și actul de studii.
Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și costă 600 de lei, din care 10 lei reprezintă taxa de înscriere. Durata cursului este de trei luni, iar banii pot fi achitați integral sau în două rate, prima rată, obligatoriu la începutul cursului, iar cea de-a doua, înainte de finalizarea acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.476 secunde