Se caută manager pentru Ambulanța Constanța

1267
3
Se caută manager pentru Ambulanța Constanța - 343f6cf857f00538d2f14a691d7c2a5d.jpg
Ministerul Sănătății va organiza un concurs național pentru ocuparea funcțiilor de manageri ale serviciilor județene de ambulanță. Dr. Raed Arafat, secretar de stat, a declarat pentru "Cuget Liber": "Managerii serviciilor de ambulanță sunt numiți pentru o perioadă de trei ani. Concursul va fi organizat pentru unitățile unde managerilor le-au expirat numirile. În prezent lucrăm la metodologie, cel mai probabil concursul va avea loc într-o lună".
Printre posturile de manager pentru care se va ține concurs se numără și cel al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Constanța. Actualul manager, dr. Vasile Popescu, se află în fruntea serviciului cu delegație, după ce dispoziția prin care a fost numit a expirat în octombrie 2010. Acesta a susținut concursul pentru șefia SAJ Constanța în octombrie 2007.

Comentează știrea

hipocrate
16 iulie 2011
merita

Dr.Popescu chiar merita sa ramana la conducerea Ambulantei Constanta.De cand este Director la SAJ s-a schimbat in bine activitatea Ambulantei.Bravo si mult succes d-le Popescu. Tot respectul!

SAVU MARIAN
20 septembrie 2011
ADEVARUL

MAI CANDIDEAZA UN ANALFABET SI SA VEZI MINUNE CUM UN MEDIC VA FI RESPINS SI ACEST LIPITOR DE AFISE VA CISTIGA

EMIL HASOTI
20 septembrie 2011
ADEVARUL

CAUTATI VA ROG SI DATI DATE DESPRE AL DOILEA CANDIDAT,VA MINUNATI CINE VREA SA CONDUCA AMBULANTA,SI MAI ALES CE OM ARE D-L CHIRU.TREBUIE SA FII NEBUN SA FACI ASA CEVA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9068 secunde