Scăpați de cearcăne cu măști naturiste

403
Starea de oboseală își lasă amprenta asupra dispoziției, dar și a organismului. Nopțile nedormite, oboseala cronică, alimentația nesănătoasă au devenit o constantă în viața tuturor, iar primele semne care ne dau de gol sunt cearcănele și pungile de sub ochi. Pagina de informare flu.ro vă sfătuiește să le tratați, din vreme, și nu neapărat prin măsuri drastice, precum injectarea cu acid hialuronic, dar cu măști preparate în propria gospodărie.
- Mască de ulei de migdale și castraveți - dați prin storcător doi castraveți de mărime medie, iar sucul obținut țineți-l peste noapte în frigider. A doua zi, amestecați într-un bol sucul respectiv și câteva picături de ulei de migdale. Aplicați compoziția în jurul ochilor și lăsați să acționeze jumătate de oră, după care clătiți-vă fața și ștergeți ochii cu un prosop fin.
- Mască cu miere și vita-mina E - pisați o pastilă de vitamina E, după care amestecați praful cu o linguriță de miere și un albuș de ou. La fel, lăsați să acționeze jumătate de oră, după care clătiți-vă fața cu apă din abundență.
- Mască de cartofi și cremă de lanolină - tăiați un cartof rondele și treceți-l prin mixer sau mașina de tocat. Pasta obținută amestecați-o cu o linguriță de cremă de lanolină și păstrați la frigider aproximativ o oră. Apoi, aplicați-o în jurul ochilor și lăsați să acționeze 20 de minute.
- Mască din suc de portocale și roșii - sucul obținut de la o portocală și cel obținut de la două roșii medii se amestecă, apoi se aplică în jurul ochilor. După jumătate de oră, clătiți fața.
- Mască de ceai verde și apă de trandafiri - amestecați ceaiul verde cu câteva picături de apă de trandafir și aplicați compoziția pe față, în fiecare dimineață. Lăsați-o să acționeze o oră, după care clătiți cu apă din abundență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5229 secunde