Scapă de celulită cu ceai de păpădie și zaț de cafea

1376
Scapă de celulită cu ceai de păpădie și zaț de cafea - celulita-1333472045.jpg

Articole de la același autor

Sezonul cald se apropie cu pași repezi și cu siguranță îți dorești să scapi de celulita depusă pe corp până atunci. Pentru a te bucura de un corp frumos și o piele netedă, nu trebuie neapărat să scoți mulți bani din buzunar. Loțiunile costisitoare pot fi înlocuite de tratamente naturiste.
Așadar, celulita poate fi combătută printr-un masaj exfoliant cu zaț de cafea. Substanțele din cafea acționează benefic asupra circulației sângelui, ceea ce duce, încet, dar sigur, la îndepărtarea celulitei. În plus, particulele abrazive ale cafelei masează pielea într-un mod optim, celulele moarte sunt eliminate cu ușurință, iar pielea rămâne catifelată și strălucitoare. Masajul trebuie repetat săptămânal până când celulita dispare în totalitate.
Totodată, dacă vrei să scapi de celulită, îți mai recomandăm să bei zilnic o cană cu infuzie de păpădie. Acest ceai este un detoxifiant puternic și previne retenția de apă a organismului. Totuși, ar trebui să eviți zahărul sau alți îndulcitori, iar pentru un gust mai aromat poți adăuga o felie de lămâie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1072 secunde