Savurezi o cină, salvezi un copil! Eveniment caritabil pentru dotarea maternităților

147
Savurezi o cină, salvezi un copil! Eveniment caritabil pentru  dotarea maternităților - evenimentcaritabil-1412515666.jpg

Articole de la același autor

În România, un copil mai mic de un an moare la fiecare cinci ore, țara noastră situându-se de ani buni pe primul loc în clasamentul european al ratei mortalității infantile.

Pornind de la această constatare, Organizația "Salvați Copiii România" a lansat programul "Fiecare Copil Contează", cu scopul diminuării mortalității infantile cu 15% până în 2015, prin dezvoltarea de programe-suport pentru mame și copii și prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante. În acest sens, pe 16 octombrie, se va organiza un eveniment caritabil pentru dotarea maternităților din țară.

"Organizația «Salvați Copiii» a demarat principala componentă din cadrul programului «Fiecare Copil Contează", prin care, cu ajutorul companiilor și donatorilor individuali, a reușit să doteze până acum 37 de maternități din întreaga țară, contribuind la salvarea a circa 7.500 de vieți. De aceea, considerăm necesară continuarea acestui demers și anul acesta și creșterea numărului de donatori", susține Alexandra Boeriu, reprezentant al organizației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.438 secunde