Mai multe ştiri online:

Săptămâna vaccinării la Constanța

Ştire online publicată Marţi, 22 Aprilie 2014. Autor: Andreea NĂSTASE
Săptămâna Europeană a Vaccinării are o importanță deseobită în acest an, în contextul obiectivelor Regiunii europene a OMS de a elimina rubeola și rujeola până în 2015 și de a-și menține statutul liber de poliomielită. Evenimentul se desfășoară în tandem cu Săptămâna Mondială a Imunizării (24-30 aprilie), cu tema „Ești la curent cu ultimele informații despre vaccinare?”, care se concentrează pe educarea publicului cu privire la vaccinare. În România, Ministerul Sănătății, prin Institutul Național de Sănătate Publică, organizează campania de celebrare a Săptămânii Europene a Vaccinării, derulând, sub sloganul „Prevenire. Protecție. Imunizare”, activități de informare și implicare a publicului țintă și de abordare a provocărilor legate de vaccinare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3260 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8189 secunde