"Săptămâna pacienților" la Constanța

162

Articole de la același autor

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România, a lansat a II-a ediție a "Săptămânii pacienților", eveniment care își propune să aducă în spațiul public problemele pacienților, să creeze un dialog constant și constructiv între autorități și reprezentanții asociațiilor de pacienți, să facă cât mai cunoscută activitatea asociațiilor de pacienți. 
"Suntem în «Săptămâna pacienților» și îmi doresc ca în cursul acestei săptămâni să se vorbească nu atât despre problemele pacienților și ale sistemului sanitar, cât despre căile lor de rezolvare, despre soluții concrete. Noi, ca reprezentanți ai asociațiilor de pacienți, dorim să ne implicăm cât mai activ în construirea unui sistem de sănătate centrat pe pacient. Îmi doresc ca, pe viitor, reprezentanții asociațiilor de pacienți să vorbească mai puțin despre lipsa tratamentului și ieșiri în stradă și mai mult despre ce au reușit să facă concret pentru pacienții pe care îi reprezintă", a declarat Radu Gănescu, președintele Coaliției Organi-zațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România. 
În ceea ce privește Asociația pentru Protecția Pacienților Constanța, aflată în cadrul Spitalului Județean Constanța, pacienții sunt așteptați să discute despre problemele pe care le-au întâmpinat, ce drepturi legale au și ce activități desfășoară asociația pentru pacienți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Martie 2014
Stire din Sănătate : Începe săptămâna pacienților
Pagina a fost generata in 0.5296 secunde