Sanatoriul din Mangalia, apreciat de pacienți

742
2
Sanatoriul  din Mangalia, apreciat  de pacienți - sanatoriudepesite-1326986056.jpg
Masaje în apă sau cu nămol, băi în piscina cu apă sărată sau gimnastică recuperatorie sunt doar câteva dintre cele mai atractive servicii oferite de Sanatoriul Balnear din Mangalia.

Unitatea medicală este situată pe faleză, la aproximativ 50 de metri de plaja orașului și dispune de un hotel de o stea în care se pot caza 300 de persoane. În plus, sanatoriul mai are și o secție clinică cu 50 de paturi, dar și două baze moderne de tratament, cu o capacitate de o mie de pacienți pe zi.

La unitatea sanitară din Mangalia ajung în fiecare an pacienți cu diverse probleme, dar și turiști care caută un loc în care să se relaxeze și să își îngrijească sănătatea. În plus, majoritatea celor care se tratează acolo au numai cuvinte de laudă pentru sanatoriul balnear. Este și cazul lui Nicolae Barbă din București care a fost atât de mulțumit de cum a fost tratat, încât s-a hotărât să trimită o scrisoare de mulțumire conducerii sanatoriului pe care a expediat-o și în cutia poștală a ziarului Cuget Liber. "Cei care sosesc aici triști și suferinzi părăsesc sanatoriul veseli și cu sănătatea refăcută. Și asta datorită condițiilor de cazare, hrană, tratament medical, a curățeniei exemplare, dar și a atenției deose-bite de care se bucură din partea între-gului personal. Deși este cotat cu puține stele, acest microsistem sanitar merită mult mai multe", a scris Ni-colae Barbă. Fostul pacient al sanatoriului din Mangalia a mai menționat în scrisoarea sa că nu își dorește privatizarea acestei unități. "Privatizarea sanatoriului ar compromite prestigiul de care se bucură în prezent și ar priva de acces foarte multe persoane suferinde, dar cu resurse financiare puține", a adăugat Nicolae Barbă.

Comentează știrea

daaaaaaaaa
20 ianuarie 2012
unu

nu mai manca kkt conditiile sunt de tot rasul si angajati acri si cu gandul la mita la fiecare procedura:)))pana si la aia de la usa tre sai dai 5 lei ...nu mai spun ca te costa o gramada de bani procedurile alea si plei exact la fel cum ai venit de acolo poate mai usor de bani:))))verificati inainte sa vb realitatea e alta si voit,ridicati in slavi o mizerie ..

neagoe ionel
13 aprilie 2013
mda

mda, asa este, peste tot bani, la proceduri bani la .... puteti merge in orice statiune , nu este nimic in plus la sanatoriul Mangalia.

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Știți ce drepturi aveți ca pacient?
Pagina a fost generata in 0.188 secunde