"Să creștem sănătos", un proiect dedicat copiilor

356
Sportul poate ajuta la prevenirea comportamentului dăunător și îi poate pregăti pe copii să se integreze în societate. Aceasta a fost deviza sub care Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Federația Română de Baschet și Clubul Sportiv Admar Costinești, a derulat activități de implementare a proiectului "Să creștem sănătos" în trei grădinițe constănțene: Grădinița cu Program Prelungit nr. 8, Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 și Grădinița cu Program Normal nr. 59 "Sfântul Iosif". 


Au fost organizate ștafete și jocuri dinamice cu mingea de baschet, aruncări la coș, iar la sfârșit, copiii au fost premiați cu dulciuri din partea organizatorilor. Proiectul a fost demarat încă de la începutul anului școlar 2012- 2013 în grădinițe din Mangalia și Grădinița nr. 43 "Amicii" din Constanța și va continua pe tot parcursul anului școlar și în alte grădinițe de stat și private.

Organizatorii continuă acest proiect și îi invită pe toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani care doresc să afle mai multe despre jocul de baschet să meargă, miercuri și vineri, la Complexul Sportiv Tomis, începând cu ora 17.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Sport : BC Farul a pierdut și la Mediaș
Vineri, 12 Octombrie 2012
Stire din Social : Campioni la baschet în fotoliu rulant
Pagina a fost generata in 0.4079 secunde