România continuă colaborarea cu Israel în domeniul medical

220
România continuă colaborarea  cu Israel în domeniul medical - vasilecepoi-1337892506.jpg
Ministrul Sănătății a avut o întâlnire cu ambasadorul statului Israel pentru a discuta despre relațiile de colaborare dintre cele două state în domeniul Sănătății.

Vasile Cepoi și Dan Ben-Eliezer au reiterat concretizarea planului de acțiuni semnat la Ierusalim în toamna anului trecut în vederea continuării colaborării existente. Ministrul român și-a exprimat dorința de a demara mai multe parteneriate cu experți israelieni în domenii precum reabilitarea spita-lelor sau implementarea și utilizarea sistemelor informatice e-health.

"Cele mai multe unități sanitare prezintă o structură construită înaintea anilor 90. Suntem interesați de experiența firmelor din Israel în vederea demarării mai multor lucrări de reabilitare. De asemenea, avem în vedere încheierea de parteneriate public-private pentru construirea a cel mult opt spitale regionale", a menționat Vasile Cepoi în timpul discuțiilor.

În cadrul întâlnirii, s-au stabilit mai multor parteneriate privind schimburi de experiență între profesioniștii care lucrează în urgență, informează Ministerul Sănătății. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0095 secunde