Rinoplastia vă ajută să aveţi un nas mai frumos

149
Rinoplastia vă ajută să aveţi un nas mai frumos - rinoplastie-1626792812.jpg

Articole de la același autor

Aveţi nasul prea mare, prea lat, este puţin strâmb, şi nu vă place? În astfel de situaţii, deseori, oamenii se gândesc să îşi remodeleze nasul. Din fericire, în ziua de azi se poate recurge la rinoplastie, o operaţie de modelare a nasului, care corectează orice imperfecţiune. Reţineţi, însă, nu oricine este eligibil pentru o operaţie de rinoplastie şi, în plus, există temeri foarte mari cu privire la acest tip de intervenţie.

„Rinoplastia efectuată în urma unui accident sau unei tumori se numeşte reconstructivă, în timp ce aceea efectuată pentru a corecta urmele lăsate de un traumatism sau pentru a face un nas mai frumos se numeşte rinoplastie estetică, aceasta din urmă fiind cea mai frecventă şi cunoscută”, a explicat dr. Călin Doboş.

Cine este eligibil pentru rinoplastie ? Dacă sunteţi nemulţumiţi de propriul nas, atunci ar putea fi suficient să mergeţi la medicul chirurg, ca să îl remodeleze. Fie că vreţi să corectaţi un defect din naştere, o problemă medicală sau că vreţi să corectaţi semnele lăsate de vreme, rinoplastia poate oferi un echilibru al proporţiilor care să vă mulţumească.

Este foarte important, însă, următorul aspect: nu sunteţi un bun candidat la rinoplastie dacă vă aşteptaţi ca operaţia să vă transforme viaţa în mod miraculos. Desigur, vă puteţi aştepta să aveţi un nas mai frumos, mai bine proporţionat raportat la dimensiunile feţei, dar nu încercaţi să atingeţi astfel perfecţiunea.

Între timp, unii medici au încercat să corecteze imperfecţiunile prin injectări cu acid hialuronic sau substanţe pe bază de calciu sau toxină botulinică. Problema este că efectul lor este temporar şi corectează imperfecţiuni mai mici, discrete. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1719 secunde