Ricinul, cel mai bun laxativ

7538
1

Articole recomandate

Ricinul este unul dintre cele mai puternice uleiuri laxative. O linguriță de ulei de ricin administrată dimineața sau seara deblochează tranzitul intestinal. Totodată, el are și rol vermifug, însă nu este recomandat copiilor.
Nu încercați să preparați ulei de ricin acasă, fiindcă el conține mai multe substanțe toxice care trebuie îndepărtate, iar filtrarea nu se poate face decât prin metode industriale.
Ricinul este un bun tonic, recomandat cu predilecție persoanelor vârstnice, fie singur, fie în amestec cu ulei de cătină. Se folosește numai o picătură de ulei de cătină cu o picătură de ulei de ricin. Folosind o cantitate atât de mică, ricinul nu produce o accelerare puternică a tranzitului intestinal.
Uleiul de ricin este și un bun dezinfectant al cavității bucale. El se poate folosi periodic în gargare pentru a preveni diferite infecții bucale, dar și pentru a trata stomatite sau afte. Atenție! Uleiul nu trebuie înghițit.
Uleiul de ricin stimulează creșterea părului, de aceea este recomandat în alopecie. În fiecare seară se tamponează scalpul cu ulei și se spală a doua zi. Efectele vor fi vizibile după o lună.
Pentru a stopa căderea părului, se poate prepara o mască din ulei de ricin și alcool de 40 de grade, amestecate în părți egale. Se agită foarte bine înainte de folosire, iar apoi se tamponează scalpul și firele de păr.
Dacă doriți să aveți gene mai lungi, soluția este tot uleiul de ricin. Aplicați uleiul pe gene de două ori pe zi, cu ajutorul unei pensule de rimel.
Tratamentul cu ulei de ricin este recomandat pentru unghiile casante și care se exfoliază. Se aplică uleiul prin masaj pe unghii și se îndepărtează după o oră. Aplicațiile se fac zilnic, timp de cel puțin o lună, pentru ca rezultatele să fie vizibile.
Uleiul de ricin ne poate scăpa și de negi. De două ori pe zi se aplică pe negi printr-un masaj ușor, timp de zece minute. Tratamentul se efectuează ori de câte ori este necesar până la dispariția negilor.

Comentează știrea

?????? ??
21 septembrie 2013
?????? ??

I think so. I think your article will give those people a good reminding. And they will express thanks to you later. ?????? ?? http://www.monclerdown2014.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.791 secunde