Rețetele electronice, dezbătute de Ministerul Sănătății și CNAS

341
Rețetele electronice, dezbătute de Ministerul Sănătății și CNAS - vasilecepoi-1338903425.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății a cerut, astăzi reprezentanților Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să îi prezinte, în regim de urgență, o informare cu privire la implementarea sistemului de prescriere prin rețeta electronică.

Dr. Vasile Cepoi s-a interesat asupra avantajelor pe care le aduce implementarea acestui sistem atât pentru medici și farmacii, cât și pentru pacienți. De asemenea, ministrul Sănătății a cerut să știe exact care sunt dotările necesare în cabinetele medicilor prescriptori și farmaciilor pentru funcționarea sistemului. Dr. Cepoi a mai solicitat strategia de informare a furnizorilor de servicii cu privire la utilizarea sistemului de prescriere a rețetei electronice și a cerut ca toate casele de asigurări de sănătate să fie implicate în acest proces de informare.

Conform declarațiilor reprezentanților CNAS, sistemul de prescriere a rețetei electronice va putea fi implementat începând cu 1 iulie 2012. Până la sfârșitul anului, noul sistem va fi utilizat în paralel cu cel actual.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3356 secunde