Remedii naturale pentru durerile de dinţi

259
Remedii naturale pentru durerile de dinţi - remediinaturale-1637597371.jpg

Articole de la același autor

Durerile de dinţi apar, de regulă, atunci când nervii dinţilor sunt iritaţi sau când gingiile se inflamează. În aceste momente, dinţii sunt predispuşi la diverse leziuni care pot provoca dureri greu de suportat.

Vizita la medicul stomatolog se impune de urgenţă, însă, în cazul în care nu puteţi ajunge imediat, una dintre metodele pe care le puteţi aplica pentru a scăpa de durere este dezinfectarea cavităţii bucale cu ajutorul unei comprese îmbibate în suc de ceapă sau de usturoi. De asemenea, uleiul de cuişoare este un analgezic uşor pe care îl puteţi aplica în cavitatea dintelui stricat, iar pentru a întări gingiile, este indicată masarea acestora cu ulei cu vitamina E. O altă metodă simplă de a scăpa de durerile dentare este aplicarea pe zona cu probleme a unui prosop încălzit în prealabil sau a unei sticle cu apă caldă. Căldura blochează semnalele de durere emise de corpul uman, similar cu efectele unui calmant.

Totodată, pentru a preveni cariile dentare, infecţiile gingivale sau distrugerea osului din jurul dinţilor, este necesară o dietă adecvată. Prin urmare, consumul de zahăr trebuie limitat şi se recomandă multe legume crude, pâine integrală de grâu şi cereale integrale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum ajuți părul să nu mai cadă
Pagina a fost generata in 1.0771 secunde