Reduceri de preț la Sanatoriul Balnear Mangalia

1501
Reduceri de preț la Sanatoriul Balnear Mangalia - sanatoriu-1331239296.jpg

Articole de la același autor

Până la sfârșitul acestei luni, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia oferă pachete de servicii la prețuri reduse atât pentru cei care vor să se interneze în spital, cât și pentru pacienții care se tratează în sistem ambulatoriu.
Dr. Laura Maria Condur, managerul unității medicale, a declarat că, în această perioadă, persoanele neasigurate în sistemul de sănătate beneficiază de un pachet de servicii care include cazare pe un pat, masă în regim de spital și un tratament de trei proceduri. Tariful acestui pachet este de 100 lei pe zi.
De asemenea, pentru cei care doresc să se trateze fără să rămână internați, sanatoriul oferă un pachet promoțional pentru zece zile, în care sunt incluse trei proceduri zilnice și o consultație medicală, toate la prețul de 300 de lei, a mai spus dr. Laura Maria Condur.
Sanatoriul Balnear din Mangalia beneficiază de un hotel cu confort sporit și două baze de tratament, dotate cu aparatură medicală de ultimă generație. În plus, unitatea sanitară are, de la sfârșitul anului trecut, un aparat de crioterapie cu ultrasunete, unic în România, care este folosit în tratarea afecțiunilor neurologice, ortopedice, reumatologice, precum și în medicina sportivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde