Punct de vaccinare pentru cei afectați de inundațiile din Cernavodă

303
Punct de vaccinare pentru cei afectați  de inundațiile din Cernavodă - vaccinare-1346256816.jpg

Articole de la același autor

Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța a luat, la începutul acestei săptămâni, mai multe măsuri pentru a preveni îmbolnăvirile în rândul populației afectate de inundațiile produse la Cernavodă în urma ploilor torențiale de luni. Reprezentanții Direcției au asigurat distribuirea de substanțe dezinfectante către Primăria Cernavodă, cu scopul de a fi utilizate în curțile și imobilele inundate, după evacuarea apei și curățarea acestora.
 

În plus, DSPJ a organizat un punct de vaccinare pentru profilaxia tetanosului, unde se pot adresa toți cetățenii care prezintă leziuni la nivelul pielii, precum răni sau zgârieturi, și care au venit în contact cu apa care le-a inundat curțile și spațiul de locuit. Vaccinările se efectuează la dr. Anca Dumitrescu, medic de familie, la cabinetul situat în Cernavodă, pe strada Unirii, bloc M6A, ap. 21.

Reamintim că luni după-amiază, mai multe străzi din zona centrală a orașului Cernavodă au fost inundate în urma unei ploi torențiale, apa ajungând până la o jumătate de metru, iar mai multe case au fost inundate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 August 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.5848 secunde