Promoție la consultațiile pentru depistarea apneei în somn

332
Promoție la consultațiile pentru depistarea apneei în somn - consultatiiapnee-1332448788.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu au ajuns încă la Centrul Medical Visamed din Constanța, pentru a beneficia de consultații pentru apnee la preț redus, mai au timp să se programeze până la sfârșitul lunii aprilie. Testările pentru depistarea sindromului de apnee în somn sunt esențiale pentru cei care au tulburări de somn și se simt obosiți în permanență.
Acestea sunt principalele simptome ale apneei și pot fi semnele unor afecțiuni grave, ne avertizează dr. Doina Pîrîu, medic pneumolog în cadrul Centrului Visamed. "Netratată, apneea în somn poate duce la oboseală cronică, tulburări ale ritmului cardiac, hipertensiune arterială, accidente ischemice cardiace, accidente vasculare cerebrale, tulburări metabolice, precum și agravări ale simptomatologiei la pacienții care au boli obstructive pulmonare", a explicat medicul specialist.
Campania de consultații la preț redus a început în urmă cu o săptămână și este valabilă până în ultima zi din luna aprilie. Persoanele care doresc să se testeze beneficiază de înregistrări poligrafice pentru depistarea apneei în somn la jumătate din prețul inițial. Consultațiile se fac la Centrul Medical Visamed, situat pe strada Căiuți nr. 57 din Constanța, iar pacienții trebuie mai întâi să se programeze telefonic la numărul de telefon 0721/285.696.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1108 secunde