Mai multe ştiri online:

Proiect umanitar „un cadou, o bucurie“

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Decembrie 2013. Autor: Andreea NĂSTASE
Pe 18 și 20 decembrie, fetițe și băieței din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, dar și cei internați în această perioadă la Secția de Pediatrie a Spitalului de Urgență Județean Constanța vor primi daruri din partea voluntarilor „Life Revolution”, în parteneriat cu Asociația Civicum Voluntaris și Cercul Științific pentru Protecția Mediului din cadrul Universi-tății Maritime Constanța.

Cei care vor să vină în ajutorul celor internați de sărbători o pot face donând rechizite, jucării, cărți, produse alimentare, fructe și articole vestimentare. Punctul de colectare este la Baza Nautică a Universității Maritime Constanța (pe malul Lacului Siutghiol, lângă Campusul Universi-tar), în perioada 10 și 20 decembrie 2013.

„Sunt solidari, sunt sclipitori. Sunt copii de care orice părinte ar fi mândru, dar nu toți au părinți. Sunt băieți și fete care au nevoie de Crăciun de un singur lucru: căldură sufletească! Sperăm să ne sprijine cât mai mulți oameni de bine să le facem o bucurie acestor copii”, ne spune coordonatorul proiectului, Andreea Ghiocel.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7347 secunde