Primul centru de recuperare neuromotorie pentru copii, la Constanța

570
Primul centru de recuperare neuromotorie pentru copii, la Constanța - primulcentru-1409319972.jpg

Articole de la același autor

Asociația Copii Suflete Speranțe, cu sprijinul Mihai Neșu Foundation, inaugurează Centrul de Recuperare pentru copii cu afecțiuni neuromotorii B2B Special, sâmbătă, începând cu ora 12,00, în cadrul Complexului Lira din Constanța.

Centrul va găzdui, pentru început, 6 cabinete (neurologie pediatrică și EEG, kinetoterapie, psihoterapie, logopedie, ergoterapie, tera-

pie IT) și își propune să creeze un mediu de colaborare profesională între medicul neurolog și terapeuți, care va avea ca scop recuperarea și dezvoltarea copiilor cu dizabilități. De asemenea, în sesiunile de tratament vor fi incluse hidroterapia și terapia cu cai.

"Proiectul nostru de a construi la Constanța un centru special pentru copiii cu probleme neuromotorii va deveni o realitate prin intermediul unor oameni deosebiți care au ales să se implice în acest proiect.

În primul rând mulțumirile noastre merg către Mihai Neșu și Mihai Neșu Foundation care va sprijini centrul cu fonduri importante care depășesc 100.000 de euro.

Mulți oameni au primit ajutorul lui Mihai, știm deja că este un suflet sensibil și decizia lui a fost tocmai una de a veni în sprijinul cât mai multor copii care să beneficieze de terapie în viitorul centru. Mulțumim pe această cale și Membrului Onorific al Asociației Copii Suflete Speranțe, doctor Daniela Stoian, medic specialist neurologie pediatrică care își va desfășura activitatea alături de noi în acest centru. O investiție considerabilă vom face în dotarea Cabinetului de Neurologie Pediatrică cu aparat EEG (Electroence-falograf) dotat cu accesorii pentru uz pediatric, cunoscând lipsa unui asemenea echipament pe raza municipiului Constanța", a precizat Ciprian Druțău, Coordonator Centrul B2B Special. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Cetățenești : "Copilul mă șantajează cu durerea!"
Sâmbătă, 23 August 2014
Stire din Life and Style : Așa prepari un smoothie pentru copii
Pagina a fost generata in 0.5441 secunde