Prima clinică privată pentru tratarea bolilor interne, deschisă la Mangalia

464
Prima clinică privată pentru tratarea bolilor interne, deschisă la Mangalia - primaclinicaprivata-1402505950.jpg

Articole de la același autor

Ieri, a fost inaugurat noul centru medical cu regim de spitalizare de o zi din Mangalia. Unitatea sanitară, aflată la parterul Policlinicii din oraș, va funcționa începând cu 1 iulie și va deservi atât locuitorii Mangaliei, cât și pe cei din localitățile învecinate, dar și turiștii aflați pe litoral. 


Spitalizarea de zi este un serviciu de care pot beneficia gratuit toți pacienții asigurați și neasigurați care necesită investigații amănunțite. "Clinica va funcționa în regim de spital, pacientul putând apela la serviciile noastre pentru diagnosticarea unei afecțiuni de genul: in-fecții intestinale, diabet zaharat, hipertensiune arterială, infecții acute ale căilor respiratorii, afecțiuni digestive etc. Aceste servicii asigură pacienților posibilitatea de a efectua într-o singură zi toate investigațiile necesare, asistența medicală fiind gratuită", a declarat susținătorul investiției, dr. Ion Niculescu. 


Clinica este dotată cu cinci paturi, aparatură performantă, iar în cadrul unității medicale își desfășoară activitatea trei medici și patru asistente. Spitalizarea de zi oferă avantajul de a avea un diagnostic rapid și sigur, monitorizare și tratament într-un timp redus de maximum 12 ore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.534 secunde